Background Image

Telefoon 020 - 6183772 

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de Service Apotheek app
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

>Herhaal medicatie aanvragen voor 10:00 uur bij huisarts of apotheek kan na 2 werkdagen opgehaald worden na 11:00 uur! Bestellingen na 10:00 uur kunnen de 3e werkdag na 11:00 uur worden opgehaald.  

Embryolisse

Al zestig jaar is Embryolisse een begrip in Frankrijk. Gebruikt door generaties vrouwen, aangeraden door dermatologen, overgenomen door fans en hét beautygeheim van vele visagisten en make-up artiesten. Alle Embryolisse producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie om de huid te voorzien in haar meest essentiële behoefte en daarnaast een hoge effectiviteit en tolerantie te garanderen. Een goed gevoede, gezonde en gehydrateerde huid ziet er jonger, zachter en voller uit. Embryolisse is niet op dieren getest en maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Caudalie kopen - Amsterdam

Caudalie Cosm-Ethics is verkrijgbaar bij Staring Apotheek in Amsterdam.

 

Het verhaal over Caudalie  begint in Bordeaux (Frankrijk), in het hart van de wijngaarden op het familielandgoed. De zeldzame schoonheid van deze natuurlijke omgeving inspireert de ontwikkelaars elke dag. De wijnstok en druiven bezitten uitzonderlijke eigenschappen voor de huid - eigenschappen die gewoon stonden te wachten om te worden ontwikkeld.

 

De producten van Caudalie zijn gemaakt van druiven, druiven pitten en extracten.

 

Het verhaal van de oprichters van Caudalie:

{youtube}bFjlipcI7_A{/youtube}

 

 

Apivita Holistische cosmetica in Amsterdam

Apivita maakt sinds 1979 effectieve en holistische cosmetische producten die zowel de gezondheid als schoonheid bevorderen.

Deze Apivita lijn is zeer uitgebreid verkrijgbaar in Amsterdam bij Staring Apotheek

Nikos en Niki Koutsianas, allebei apothekers, ontmoette elkaar voor het eerst bij een lokale apotheek in Athene in 1972, waar ze hun gedeelde passie voor de natuur ontdekten. Ze trouwden in diezelfde apotheek en samen creëerden ze hun eerste natuurlijke cosmetische artikelen met behulp van bijen producten en Griekse kruiden die al sinds de oudheid bekend zijn voor hun heilzame werking op gezond- en schoonheid.

In 1979, werd APIVITA geboren en was het eerste natuurlijke cosmetica bedrijf in Griekenland. De inspiratiebronnen zijn: de hedendaagse samenleving en de producten van de bijen, de rijke Griekse natuur en de holistische benadering van Hippocrates.

De naam `APIVITA` betekent het leven van de bij en het komt voort uit de Latijnse woorden APIS (bij) en VITA (leven). APIVITA `s naam weerspiegelt de identiteit en de filosofie voor een georganiseerde, productieve en duurzame ontwikkeling als de samenleving van de honingbij.

Het Apivita logo is geïnspireerd op de Bijen van Malia en een zeldzaam Minoïsche sierraad uit de 18e 17e eeuw voor Christus. De twee bijen, samen, vormen een eenheid, symbool van vruchtbaarheid en harmonie. Ze worden ook omringd door een open cirkel die de lier van Apollo vertegenwoordigt, deze symboliseert toewijding, duurzame ontwikkeling en het geloof in de oude Griekse cultuur.

{youtube}rdLHFi29CBY{/youtube}

 

Avene Amsterdam - bij Staring Apotheek

Bij Staring apotheek kunt u terecht voor alle Avène producten.
De producten van Avène zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en overgevoelige huidtypes. Alle producten bevatten thermaal bronwater van Avène. Dit bronwater, rijk aan silicium en oligo-elementen, beschikt over anti-irriterende eigenschappen die de gevoelige huid kalmeert, verzacht en herstelt.

 

Avène thermaal water, van nature kalmerend voor ieder huid zelfs de gevoelige.

 

Avène verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid, met het thermale bronwater van Avène als basis. Avène Thermaal Water beschikt over anti-irriterende eigenschappen die de gevoelige huid kalmeert, herstelt en verzacht.

{youtube}JGCWZCtOHyM{/youtube}

Vichy bij uw apotheek in Amsterdam

Zorg zelf voor een mooie huid samen met het team van Staring Apotheek.

Ongeacht of u nu een gevoelige, te droge of onzuivere huid hebt. Ongeacht leeftijd, leefwijze en huidskleur. Uw huid kan drastisch veranderen in elke fase van uw leven en een ideale huid is altijd mogelijk.


De ideale huid is geen droom meer!

 

Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Vichy denken dat de behandeling die u aan uw huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekt Vichy Research steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen. De ideale huid is geen droom meer.

{youtube}D2Z9CbyfABA&feature=share&list=PLkE2CpN1Kws3L728Hf2RHYZBe1eozeK6f{/youtube}

La Roche Posay

Bij Staring Apotheek in Amsterdam Oud West kunt u terecht voor alle La Roche Posay producten.

Alles begon met thermaal bronwater dat uniek is in de wereld, en dat nog altijd wordt verwerkt in elk verzorgingsproduct van het merk.

Dankzij zijn doeltreffendheid en extreme tolerantie maakt La Roche-Posay het verschil en heeft het merk een onbetwistbare geloofwaardigheid opgebouwd, zowel bij de 25.000 dermatologen die het wereldwijd aanbevelen als bij de duizenden vrouwen, mannen en kinderen die het dagelijks gebruiken.

{youtube}rtFVp_0vt7o{/youtube}

Eucerin

Eucerin is het op huidwetenschap gebaseerde en door dermatologen aanbevolen merk voor huidverzorging en alle lijnen zijn verkrijgbaar bij Staringapotheek in Amsterdam.

Eucerin producten ondersteunen en herstellen de gezondheid van uw huid en geeft u het vertrouwen van een huid die gezondheid uitstraalt.

Door de combinatie van het werken met dermatologen en het gebruik van technische kennis, garandeert Eucerin betrouwbare en uiterst effectieve productinnovaties volgens hoge dermatologische normen.Door selectief actieve ingrediënten te kiezen en klinisch bewijs te vereisen, is Eucerin het synoniem voor uitstekende productkwaliteit en de combinatie van effectiviteit en buitengewone huidverdraagzaamheid.

Medische kennis, deskundigheid op het gebied van de huid en cosmetische toewijding maken Eucerin het enige huidverzorgingsmerk dat een holistische “cosmedische” benadering biedt. Ondersteund door ruim 100 jaar onderzoek door Beiersdorf, verhoogt Eucerin de uiterlijke schoonheid, de innerlijke kalmte en het zelfvertrouwen. Omdat EUCERIN® zorgt voor een zichtbaar gezondere, stralende huid, is dit het enige merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID.

 

klik hier voor de website van Eucerin