Background Image

Het team van de Staring Apotheek

In de Staring Apotheek is Klaas Koers, de Apotheker eindverantwoordelijk voor de farmaceutische receptuur en daarnaast de algemene bedrijfsvoering. Naast de controle van apotheekbereidingen, medicatiebewaking, controle van recepten zal u hem ook vaak zien op de werkvloer aan de balie om de assistentes mee te helpen, specifieke vragen te beantwoorden. In 2014 is er een tweede apotheker in dienst gekomen die hem daarbij ondersteunt.

Regelmatig is er contact tussen de apothekers en de huisartsen en specialisten. Dit contact is er wanneer er een acute vraag of probleem is betreffend een recept. Ook is er regelmatig een arts/apotheker overleg waarin gestructureerd farmacotherapeutische onderwerpen aan bod komen.


De apothekersassistentes vervullen een belangrijke taak in de apotheek bij de verwerking van de dagelijkse recepten. Full- en parttime apotheekmedewerkers zorgen iedere dag er weer voor dat alle recepten worden beoordeeld en klaargemaakt en zonodig zelf bereidt.
 

Voor onze handverkoop afdeling is onze drogist-medewerkster verantwoordelijk. Zij zorgt ervoor dat voorraad artikelen up-to-date en beschikbaar zijn. Zij beoordeelt samen met de apotheker wanneer er nieuwe producten in het assortiment worden opgenomen.

Verder wordt het team door een algemeen ondersteunend medewerk(st)er bijgestaan. Zij doet naast assistente taken ook administratieve werkzaamheden.
 

Als laatst bestaat ons team uit 1 bezorg(st)er die iedere werkdag aan het eind van de middag wanneer het nodig is uw pakketje thuisbezorgd.
Ook leiden wij BOL en BBL stagiaires op voor het vak apothekersassistente.