Background Image

Telefoon 020 - 6183772 

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de Service Apotheek app
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

>Herhaal medicatie aanvragen voor 10:00 uur bij huisarts of apotheek kan na 2 werkdagen opgehaald worden na 11:00 uur! Bestellingen na 10:00 uur kunnen de 3e werkdag na 11:00 uur worden opgehaald.  

Eucerin

Eucerin is het op huidwetenschap gebaseerde en door dermatologen aanbevolen merk voor huidverzorging en alle lijnen zijn verkrijgbaar bij Staringapotheek in Amsterdam.

Eucerin producten ondersteunen en herstellen de gezondheid van uw huid en geeft u het vertrouwen van een huid die gezondheid uitstraalt.

Door de combinatie van het werken met dermatologen en het gebruik van technische kennis, garandeert Eucerin betrouwbare en uiterst effectieve productinnovaties volgens hoge dermatologische normen.Door selectief actieve ingrediënten te kiezen en klinisch bewijs te vereisen, is Eucerin het synoniem voor uitstekende productkwaliteit en de combinatie van effectiviteit en buitengewone huidverdraagzaamheid.

Medische kennis, deskundigheid op het gebied van de huid en cosmetische toewijding maken Eucerin het enige huidverzorgingsmerk dat een holistische “cosmedische” benadering biedt. Ondersteund door ruim 100 jaar onderzoek door Beiersdorf, verhoogt Eucerin de uiterlijke schoonheid, de innerlijke kalmte en het zelfvertrouwen. Omdat EUCERIN® zorgt voor een zichtbaar gezondere, stralende huid, is dit het enige merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID.

 

klik hier voor de website van Eucerin